Затоплящ пластир за болки p { margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;line-height: 1.15; } body { font-family: 'Verdana';font-siz.. Category: Anvils Product #: 01116351 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 1,95лв $1,95лв Available from: СУИТ ЕООД Condition: excellent condition Изчерпан

Затоплящ пластир за болки

Затоплящ пластир за болки

Код на продукта: 01116351
Наличност:
Изчерпан

Централен СКЛАД
ЗАТВОРИ
Цена: 1,95лв3,90лв
Описание

Затоплящите пластири са естествен източник на топлина, който притежава директен загряващ ефект и действа активно като затопля комфортно до 52 градуса в продължение на 8 часа. Подходящ е за употреба от пациенти с остра болка вследствие на ревматизъм. Чрез топлината, която отделя, пластира действа за подобряване функцията на ставите, мускулите и постигането на мускулен релакс. Медицинското изделие съдържа прахообразна смес, в чийто състав участва желязо. При контакт с кислорода във въздуха стартира процес на бързо окисление с отделяне на топлина.

 

Инструкции за употреба: Пластирът се използва върху суха и чиста кожа. Да не се загрява в микровълнова фурна. Отворете внимателно външната опаковка. Извадете пластира, отлепете предпазния външен филм и залепете върху засегнатия участък. Избягвайте употреба по време на сън, за да не причините изгаряне. Бъдете особено внимателни ако сте с чувствителна кожа.

Не мокрете с вода. Не срязвайте и не късайте пластира. Продуктът не е предназначен за орална употреба. Ако по случайност вдишате от съдържащата се прахообразна смес (при късане или нараняване на пластира), направете гаргара с чиста вода и потърсете съвет от лекуващия лекар. При попадане в очите, не разтърквайте. Изплакнете с течаща вода и уведомете лекуващия Ви лекар.

 

Предупреждение: продукт за външна употреба. Не използвайте ако реагирате с екзема при загряване на кожата или ако получавате обрив при ползване на медицински пластири. Не използвайте върху пациенти, които се обслужват трудно сами и не могат самостоятелно да свалят пластира - пеленачета, деца и възрастни хора. Не използвайте върху лицето, рани, подути и възпалени части, синини, навяхвания, участъци от кожата с екзема и обриви, не използвайте върху участъци от кожата, върху които сте нанесли медицински кремове, гелове и мехлеми и чувствителността им е намалена. Не нанасяйте върху участък, където вече е бил използван затоплящ пластир повече от веднъж в рамките на 24 часа. Не използвайте върху зона, която загрявате или се готвите да загреете чрез затоплящ уред. Посъветвайте се с лекар или фармацевт, ако имате чувствителност към топлина, ако сте с нарушено кръвообращение в резултат на диабет или по други причини, ако сте алергични към медикаменти или сте бременна. Пазете далече от деца и източници на топлина. Съхранявайте на стайна температура. След използване изхвърлете в кош за общи отпадъци.

 

Размери: 13х9.5см.