Аксесоари за спорт

Тук ще намерите различни аксесоари за спорт като ръкавици за бокс,очила за ски и водни спортове,каски,наколенки и налакатници за пълна безопастност.

Ако сте почитатели на силовите спортове, можете да се екипирате с колани за пристягане както и еластични бинтове. За всички, които обичат да плуват в свободното си време или професионално, предлагаме качествени плувни очила и аксесоари за плуване.

За привържениците на зимните спортове се предлагат най-различни професионални модели очила за ски и сноуборд. За колоездачите има налична богата гама продукти като: комплект инструменти за колело, резервна седалка за велосипед, багажници, очила за велосипед и ръкавици за по-удобно управление. Ако имате нужда от засичане на точно време - хронометрите са идеалното решение за вас. За поддръжката на гумите, изберете от нашите различни предложения и цени на ръчни помпи за велосипеди.

Феновете и професионалистите на бокс могат да изберат най-подходящите модели боксови ръкавици в различни цветове и спецификации.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
  • Хронометър малък пластмасов разл. цветове Twins
    Със 7 функции: - Показва час/дата/де от седмицата - сигнал за часа - аларма - старт/стоп/рестарт функция - допълнително време - 1/100 сек. точност - акустичен контрол  Различни цветове: - сив - черен - оранжев Тегло: 0,070кг. ..
    6,93лв 9,90лв
  • Снежна лодка (шейна)
    С тази лодка вашето дете ще се забавлява на зимната писта. До 50 кг.  Използваемо до -20 градуса. Забранено за деца под 3г. Размери : дължина 50 см., диаметър 35 см. Материал:пластмаса. Цвят : син. Тегло : 160 гр. ..
    2,73лв
Бюлетин
* Въведете вашият имейл
Въведете вашите имена 
Записване Отписване