Дом и Градина

За всеки дом ежедневно се полагат безброй грижи за подържане на домашния уют,това нямаше да е възможно без уреди и аксесоари за дома.В категория " Всичко за дома" ще намерите кухненски електроуреди за вашата закуска- уреди за палачинки,понички и гофрети.За вашия обяд и вечеря-фритюрници,скари,тостери,уреди за меляне и пасиране.Голям набор от тенджери, тави, тигани, прибори за хранене, кутии за съхранение и много други. Всичко това с бърза доставка до цялата страна.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
  • Тостер за 2 дълги филии черен със сиви копчета 1000W Sencor
    Характеристики: Един дълъг отвор за препичане цяло парче хляб или две филийки (250 мм)  Три функции в едно:  • претопляне (със светлинен индикатор)  • незабавно прекратяване на работа преди края на зададеното време (със светлинен индикатор).  • размразяване на замразени хл..
    44,90лв
  • Тостер за 2 дълги филии бял със сиви копчета 1000W Sencor
    Характеристики: Подходящ за печене на дебели и тънки дълги филии Електронен таймер - настройка 7 етапа на печене Лесен за почистване (тава за трохи) Изолиран външната обвивка (не може да се изгарите при допир) Неплъзгащи се стъпалата Място за съхранение на захранващия кабел Дължина на ..
    44,90лв
Бюлетин
* Въведете вашият имейл
Въведете вашите имена 
Записване Отписване