Офис консумативи и аксесоари

В тази категория,ще откриете голям брой консумативи и аксесоари за офиса,като телбоди,перфоратори,тетратки,химикали и моливи.Тиксачки и ножици.Също така и калколатори.

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Органайзер за бюро Maped
  Пластмасов органайзер, които събира на едно място всичките неща  на бюрото, включена и тиксачка в него, за домът и офиса. Цвят : синьо-сив. ..
  7,45лв 14,90лв
 • Лепило за снимки и хартия 50мл.
  Лепило за хартия, снимки  „Velpon” Опасност. Може да предизвика сънливост или световъртеж. За консултация с лекар, носете контейнеар или етикета на продукта. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Избягвайте вдишването на продукта. Съдържанието на контейнера е в съответ..
  5,90лв
 • Лепило универсално 25мл.
  Лепило за всичко „Velpon”Да се съхранява на място недостъпно за деца. X – Дразнител. Лесно запалим.Velpon- M.P.B./B.P. 1604460 AD GOES (NL)Тел. (0113) 235700Използване: двете части трябва да са чисти и без мазнини. Нанесете  тънък слой върху двете части, натиснете добре и ..
  3,60лв
 • Лепило универсално течно в тубичка 90мл.
  Лепило без разтворители „Velpon”Защита от деца. Подходящо за домакинство в удобна бутилка. Лепилото е подходящо захартия, картон, дърво, текстил и корк. За лепене към метал, порцелан, стъкло, пенополистирол (стиропор) и много пластмаси. Не е подходящ за снимки и PE / PP. Пере се при 40 C..
  6,45лв
 • Лепило-спрей универсално 200мл.
  Спрей лепило „Velpon” За залепване на хартия, картон, снимки, плакати, щампи, филц, плат, корк, върху дърво, картон, ПДЧ, стъкло, бетон и метал стиропор. Също така подходящ за временно закрепване на например шаблони. Характеристики: лесен за употреба, бързо и силно лепило, устойчив на влаг..
  7,10лв 14,20лв
Бюлетин
* Въведете вашият имейл
Въведете вашите имена 
Записване Отписване