Уред за готвене мултифункционален 5л. 860W Saturn p { margin-top: 0px;margin-bottom: 0px;line-height: 1.15; } body { font-family: 'Verdana';font-siz.. Category: Anvils Product #: 01512632 stars, based on 0 отзива reviews Regular price: 99,00лв $99,00лв Available from: СУИТ ЕООД Condition: excellent condition В наличност

Уред за готвене мултифункционален 5л. 860W Saturn

Уред за готвене мултифункционален 5л. 860W Saturn

Код на продукта: 01512632
Наличност:
В наличност

Магазин Граф Игнатиев 53
ЗАТВОРИ
Цена: 99,00лв
Описание

МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН УРЕД ЗА ГОТВЕНЕ

Мултикукърът на фирмата SATURN гарантира, че ще стане вашия надежден помощник в кухнята. С неговата помощ ще можете да готвите невероятно вкусни и ароматни ястия за цялото семейство. Тялото на устройството е изработено от висококачествена пластмаса, която осигурява здравината на конструкцията. Мултикукърът е изработен в лаконичен черно-сребрист цвят, който позволява хармонично комбиниране с повечето видове кухненски интериор. Краката, разположени в долната част на уреда, осигуряват стабилно положение. Контролният панел на SATURN ST-MC9208 представлява компактен цифров дисплей, който показва цялата необходима информация относно работата на устройството. Настройките могат да се задават с помощта на бутоните. Теглото на устройството е само 2.1 кг.

Основни характеристики

Мощността на SATURN ST-MC9208 е 860 вата, което осигурява бързо нагряване до оптималната температура за започване на готвенето. Мултикукърът е оборудван с купа, чийто обем е 5 литра, което е повече от достатъчно, за да се подготвят големи порции дори за голямо семейство. Той има специално незалепващо покритие, което предотвратява прилепването на храната към стените на купата по време на готвене. Устройството е оборудвано с голям набор от стандартни програми, които ще Ви позволят да приготвяте супи, зърнени храни, тестени изделия, сладкиши и дори кисело мляко. Мултикукърът качествено изпълнява печене, пържене, задушаване и варене на пара, като по този начин ви радва с ненадминатия вкус на разнообразие от ястия. Използвайте функцията за отложен старт (до 24 часа), така че мултикукърът да приготви храната в желаното от васвреме.

Мултикукърът е с 5-литрова купа, с мощност 860 вата, с 24 програми, програми за готвене на пара, приготвяне на кисело мляко, с ръчен контрол на времето за готвене, с незалепващо покритие на купата, с електронно управление, с дисплей.

Видове програми: супа / бурш, рибена чорба, млечна каша, овесена каша, елда, пилаф, ориз, тестени изделия, печене, кисело мляко, пържене, задушаване, затопляне, варене на пара.

 Мощност 860 W
4 предварително зададени програми
Вместимост 5 л
LED дисплей
Функция подгряване
Двойно керамично покритие на вътрешния съд
Функция 24 часа предварителна настройка
Multi-функция: Ориз, Пилаф, Пържене,Млечна каша, Йогурт, Изпичане, Месо,Черно брашно от елда, Варене/Супа, Пара

Принадлежности: Мерителна кана, Лъжица за ориз, Лъжица за супа,
Съд за готвене на пара, Буркани за кисел мляко
ГАРАНЦИЯ: 24 МЕСЕЦА