За бебето

Тук ще намерите уреди за затопляне на бебешки шишета,както и стерилизатори за шишета.Бебефони и дигитални термометри.Бебешки играчки и залагалки,както и бебешки дрешки

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Рокля за бебе к-т с шапка бяло-зелено-синьо райе 16-23 месеца MOD Swad
  размери: 69х24х69 см. 100% висококачествен индийски памук подходящ за пране в перална машина в комплект с шапка ..
  11,90лв 17,00лв
 • Бебефон BEURER BY 33
  - Дигитален бебефон за тихи и спокойни нощи. - Състои се от две части: модул за родители и модул за дете. - EcoMode за пестене на енергия. - Цифрова безжична технология с кристален звук. - Следене на нивото на шум чрез LED светлини. - 120 различни канали на излъчване – за по-добра защита от въз..
  118,99лв
 • Бебефон Beurer BY 84
  Дигитален бебефон за тихи и спокойни нощи. - Състои се от две части: модул за родители и модул за дете. - EcoMode за пестене на енергия. - Веднага е готов за работа - не е необходима инсталация. - До 800 м обхват. - Индикация, когато е загубена връзката. - Регулация на силата на звука(на уредъ..
  134,40лв
 • Електронен кантар за бебета Beurer 956059, модел BY 80
   Бебешка везна с анатомична форма - Голям и лесен за четене дисплей - Размер на цифрите 23 мм - Има функция за премахване на възможността за грешни резултати при ритащи бебета - Лесен за почистване - Функция тара - Стъпка на мерене пре 5 гр - Максимално тегло 20 кг - Автомати..
  108,10лв
Бюлетин
* Въведете вашият имейл
Въведете вашите имена 
Записване Отписване