ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ
 

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ ЗА ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ ОТ КАТЕГОРИИ - "ДАМСКА МОДА " И " МЪЖКА МОДА " ( Предложението е валидно до 31.12.21г. )
Уважаеми клиенти,

Поръчаните стоки от онлайн магазин Немски–Център се доставят с куриер на адрес указан при поръчката. След получаване на заявката, ще получите имейл за потвърждение на поръчката . 
Поръчките направени след 15.00 ч се обработват следващия работен ден. 
Поръчката Ви ще бъде доставена в срок от 2-4 работни дни на посочения адрес или офис на куриер . 
Немски център си запазва правото да удължава посочените срокове с до 7 дни с предварително информиране на Потребителят.
Доставки до адрес не се извършват в събота, неделя както и на официални празници.   Доставки в събота се извършват само до офис на куриер . 
Цена за доставка на пратки до адрес/ офис на куриер 4.99лв 
Цените са валидни само за доставки извършени с куриерска фирма Speedy и подлежат на промяна и актуализация. В случай на такава ще бъдете информирани по телефон или имейл. Посочените цените са в лева с включен  ДДС. 
Ползвателят трябва да прегледа стоката в момента на доставката и предаването й от Доставчика и ако не отговаря на изискванията да уведоми за това незабавно Доставчика.   ВСИЧКИ ПОРЪЧКИ СЕ ИЗПРАЩАТ СЪС ЗАСТРАХОВКА! Когато куриерът достави поръчката се заплаща сумата по наложения платеж. В присъствието на куриера внимателно се оглежда опаковката за видими наранявания, разкъсвания, смачквания и др. Отваря се  опаковката и се проверява продукта/продуктите за счупвания, наранявания или други щети. Ако се констатират щети по продукта/продуктите, се оформя документ за нанесени транспортни щети с куриера и се връща пратката . След получаването на информацията от куриерската фирма, nemski-centar.com  своевременно ще  изпрати нов продукт/продукти. Ако не се спазят условията по преглед на стоката пред куриера, nemski-centar.com не носи отговорност за предявени рекламации, свързани с целостта на продукта!
При връщане на стока по желание на клиента доставката се поема от клиента ( безплатно връщане се прилага само за категории  "ДАМСКА МОДА " И " МЪЖКА МОДА " ) Срока за връщане е 14 дни . 

Преди да върнете стока е нужно да попълните " заявка за връщане " през сайта , след това ще получите инструкции на имейл .

 При нужда от допълнителна информация обадете се на телефон  :0878366664

 Начини на плащане
 - Наложен платеж - при получаване на стоката Вие заплащате сумата на куриер.  Куриерите носят в себе си пост терминал и може да заплатите с карта при получаване.