Добави поне 2 продукта за минимум 100 лева в кошницата си, използвай промокод GET2 и вземи 15% допълнителна отстъпка !

Често задавани въпроси 

Задължително ли е да имам регистрация, за да направя поръчка? Да задължително е . 

Мога ли да направя поръчка и без регистрация – Не,  не можете  . 

Какво е " Препоръчителна цена от доставчик " - Препоръчителната цена от доставчик е продажната цена на дребно, препоръчана от доставчик  и е показана за използване при сравнителната оценка на разходите за продукта . 

Какъв е начинът на плащане? В момента може да платите в брой при получаване на продуктите , както и с банкова карта при завършване на поръчката си .

Ще получа ли потвърждение за успешна поръчка? След финализиране на поръчката автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката и показва какво сте поръчали . Важно е да посочите коректен имейл , защото там изпращаме други важни информации , като сменя на статус , проблем по поръчка и други . 

Как и кога ще получа поръчката си ? Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма Спиди . Срока за доставка е 2- 3 работни дни . При настъпили промени и удължаване на срока ще бъдете уведомени за промяната . 

Мога ли да взема поръчката си от физически магазин ? Не , не можете . За момента не предлагаме тази опция . 

Мога ли да върна продукт закупен онлайн във някой от физическите Ви магазин ? Не , не можете , всички връщания се осъществяват с куриер . 

Колко струва доставката на продуктите ? Всички поръчки над 79лв. са с безплатна доставка . Поръчки от категория МОДА под 79лв. са с доставка 5.95лв. При НЕВЗЕТА пратка повече от ДВА ПЪТИ потребителят заплаща куриерски разходи за транспорт В РАЗМЕР НА 10 ЛВ при бъдещи негови поръчки, като клиента ще бъде уведомен по имейл и вайбър за начисляването на таксата .  

Имам ли право на преглед и тест на продуктите ? Немски Център предлага само преглед на продуктите които изпраща . Това ти дава възможност да провериш дали си получил правилния продукт, точния цвят и без дефекти. Не е възможно обаче да провериш на място дали поръчаният продукт ти е по мярка. Ако след "Проверка на пратката" решиш, че продуктът не е в изрядно състояние (грешен цвят, повредена опаковка, не прилича на поръчания продукт и т. н.),препоръчваме да ОТКАЖЕШ пратката. Процесът за отказ от пратка ще ти бъде обяснен от куриера. Транспортните разходи при отказана поръчка чрез опцията "Проверка на пратката" се покриват от Немски Център . При плащане с банкова карта - опцията за преглед на стоката отпада .

Мога ли да отменя поръчката си? Можете , нужно е да влезнете в профила си и да натиснете " ОТКАЖИ ПОРЪЧКА" . Бутона  " ОТКАЖИ ПОРЪЧКА" е активен само докато поръчката е в статус НОВА ПОРЪЧКА - когато изпратим продукта от нашия склад - бутона  " ОТКАЖИ ПОРЪЧКА" става неактивен и вие не можете да я откажете . 

Мога ли да помоля да ми  бъде измерен даден продукт ( гръдна обиколка, дължина и др. ) - За момента не можем да предложим измерване на продукт . Съветваме Ви да се възползвате от преглед при получаване и от безплатното връщане  . 

Мога ли да поръчам продукт по телефона? Поръчки могат да се правят само онлайн през сайта  .  

Различават ли се цените в обикновените магазини от тези в онлайн магазина? Обикновените магазини и  онлайн магазина постоянно имат различни специални оферти и разпродажби, поради тази причина може да има несъответствия – цените в обикновените магазини и в онлайн магазина може да се различават. 

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ 

Мога ли да върна поръчаните продукти? Можете , срока за връщане е 14 дни . Политика за връщане: Трябва да върнеш продуктите без следи от употреба, без дефекти, с всички етикети, аксесоари и т.н. Съветваме те да пробваш закупените продукти, без да премахваш етикетите, тъй като могат да се повредят или загубят. Имай предвид, че продукт, върнат без етикет, не може да бъде пуснат за повторна продажба и претенцията ви ще бъде отхвърлена . Имайте в предвид , че разходите за доставка не се възстановяват . 

Има ли продукти, които не мога да върна? На връщане и замяна не подлежат мъжко и дамско бельо ( долно бельо тип бикини, стринг и т.н )   ) поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето . 

Мога ли да заменя поръчан продукт? За съжаление, поръчани продукти не могат да бъдат заменяни директно с други. Ако желаеш артикул с друг номер, който е наличен, може да направиш нова поръчка. А за старият артикул да заявите заявка за връщане . 

Как да върна продукт? Трябва да влезнеш в профила си - да намериш поръчката по която имаш продукт/ти за връщане и да ги отбележиш   . Всички суми се възстановяват само и единствено по банков път  в срок до 14 работни дни след получаване и проверка на върнатата стоката . Ако решиш да върнеш продукти, платени с банкова карта то платената сума ще бъде възстановена директно по картата . Имайте в предвид , че разходите за доставка ( ако има такива ) не се възстановяват . След попълване на заявката за връщане, моля изпратете ни продукта/продуктите до офис на Спиди (778) София - Фондови Жилища - за сметка на Хил Трейдинг по договор - тел: 0878366664. 

Колко струва връщането на продукт? Всички връщания са безплатни. Като при възстановяване на сумата няма да възстановим разходите по първата доставка , ако има такава. 

За въпроси ; 0878366664