-20% на ненамалени продукти! Използвай код: GOLD20

Често задавани въпроси 

Задължително ли е да имам регистрация, за да направя поръчка? Да задължително е . 

Мога ли да направя поръчка и без регистрация – Не,  не можете  . 

Какво е " Препоръчителна цена от доставчик " - Препоръчителната цена от доставчик е продажната цена на дребно, препоръчана от доставчик  и е показана за използване при сравнителната оценка на разходите за продукта . 

Какъв е начинът на плащане? В момента може да платите в брой при получаване на продуктите , както и с банкова карта при завършване на поръчката си .

Ще получа ли потвърждение за успешна поръчка? След финализиране на поръчката автоматично получавате имейл, който потвърждава направената покупка. Той съдържа номер на поръчката и показва какво сте поръчали . Важно е да посочите коректен имейл , защото там изпращаме други важни информации , като сменя на статус , проблем по поръчка и други . 

Как и кога ще получа поръчката си ? Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма СПИДИ . Срока за доставка е 3 - 5 работни дни . При настъпили промени и удължаване на срока ще бъдете уведомени за промяната . 

Мога ли да взема поръчката си от физически магазин ? Не , не можете . За момента не предлагаме тази опция . 

Мога ли да върна продукт закупен онлайн във някой от физическите Ви магазин ? Не , не можете , всички връщания се осъществяват с куриер . 

Колко струва доставката на продуктите ? Всички поръчки над 89лв. са с безплатна доставка . Поръчки от категория МОДА под 89лв. са с доставка 5.95лв. Важно ! При не взета пратка , няма да имате възможност да поръчате следваща поръчка с начин на плащане наложен платеж . Към клиенти с не взети пратки, ще се изпращат само поръчки платени с карта .

Имам ли право на преглед и тест на продуктите ? Немски Център предлага само преглед на продуктите които изпраща . Това ти дава възможност да провериш дали си получил правилния продукт, точния цвят и без дефекти. Не е възможно обаче да провериш на място дали поръчаният продукт ти е по мярка. Транспортните разходи при отказана поръчка чрез опцията "Проверка на пратката" се покриват от Немски Център . При плащане с банкова карта - опцията за преглед на стоката отпада .

Мога ли да отменя поръчката си? Можете , нужно е да влезнете в профила си и да натиснете " ОТКАЖИ ПОРЪЧКА" . Бутона  " ОТКАЖИ ПОРЪЧКА" е активен само докато поръчката е в статус НОВА ПОРЪЧКА - когато изпратим продукта от нашия склад - бутона  " ОТКАЖИ ПОРЪЧКА" става неактивен и вие не можете да я откажете . 

Мога ли да помоля да ми  бъде измерен даден продукт ( гръдна обиколка, дължина и др. ) - За момента не можем да предложим измерване на продукт . Съветваме Ви да се възползвате от безплатното връщане което предлагаме  . 

Мога ли да поръчам продукт по телефона? Поръчки могат да се правят само онлайн през сайта  .  

Различават ли се цените в обикновените магазини от тези в онлайн магазина? Обикновените магазини и  онлайн магазина постоянно имат различни специални оферти и разпродажби, поради тази причина може да има несъответствия – цените в обикновените магазини и в онлайн магазина може да се различават. 

Обединявате ли поръчките?  - Да, всички поръчки поръчани от един клиентски профил ВИНАГИ се обединяват  от системата ни и ще бъдат получени с една доставка . 

ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТИ 

Мога ли да върна поръчаните продукти? Можете , срока за връщане е 14 дни . Политика за връщане: Трябва да върнеш продуктите без следи от употреба, без дефекти, с всички етикети, аксесоари и т.н. Съветваме те да пробваш закупените продукти, без да премахваш етикетите, тъй като могат да се повредят или загубят. Имай предвид, че продукт, върнат без етикет, не може да бъде пуснат за повторна продажба и претенцията ви ще бъде отхвърлена . Имайте в предвид , че разходите за доставка не се възстановяват . 
ВАЖНО ! Пратки върнати към нас с наложен платеж няма да бъдат приемани! Всички суми се възстановяват само по банков път . 

Има ли продукти, които не мога да върна? На връщане и замяна не подлежат мъжко и дамско бельо ( долно бельо тип бикини, стринг и т.н )   ) поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето . 

Мога ли да заменя поръчан продукт? За съжаление, поръчани продукти не могат да бъдат заменяни директно с други. Ако желаеш артикул с друг номер, който е наличен, може да направиш нова поръчка. А за старият артикул да заявите заявка за връщане . 

Как да върна продукт? Трябва да влезнеш в профила си - да намериш поръчката по която имаш продукт/ти за връщане и да ги отбележиш   . Всички суми се възстановяват само и единствено по банков път  в срок до 14 работни дни след получаване и проверка на върнатата стоката  . Имайте в предвид , че разходите за доставка ( ако има такива ) не се възстановяват . 

Колко струва връщането на продукт? Всички връщания са безплатни. Като при възстановяване на сумата няма да възстановим разходите по първата доставка , ако има такава. ВАЖНО ! Ако от една поръчка сте върнали вече продукт/продукти и решите да върнете още нещо от същата поръчка в рамките на срока от 14 дни  - Хил Трейдинг няма да поеме доставката на вторият пакет ( доставката е 6 лв. и ще бъде удържана при възстановяването на сумата ) .

За въпроси ; 0878366664