Четки за коса

Тук ще намерите голям брой четки и гребени за коса

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Четка за коса електрическа черно-синя 57W Меджик
  Права и гладка коса Създава и поддържа естествения обем Керамично покритие Регулируема температура LCD-дисплей Топлоизолирани накрайници, които предпазват скалпа Функция за бързо нагряване Кабел, въртящ се на 360° Автоматично изключване след 60 мин. Мощнтост: 50W ..
  29,90лв
 • Електрическа четка за коса Beurer HT 10
  Разплете косата си без усилие с четката за коса Beurer HT 10. Йонната функция, която може да изберете пожелание придава на косата ви елегантен и копринено гладък завършек за естествен и поддържан вид. Когато йонната функция е активна четката произвежда отрицателни йони, които противодействат на стат..
  44,80лв
 • Електрическа четка за коса Beurer HT 80
  Въртящата се четка с горещ въздух от Beurer е подходяща за прецизно оформяне и сушене на косата. Системата за лесно заключване ви позволява бързо да сменяте горещата четка и четката за къдрене. Когато желаете да изсушите косата си и да й придадете обем и плътност, използвайте горещата четка за изсуш..
  98,60лв
 • Електрическа четка за коса Rowenta CF7830F0
  Четката с горещ въздух Rowenta е идеален уред за перфектно сушене и оформяне на косата и постигането на разнообразни прически спрямо индивидуалните предпочитания. В комплект с пет приставки и 1200 W мощност за бързи и ефективни резултати. Йонният генератор в комбинация с новото покритие Cashmere Ker..
  105,00лв
Бюлетин
* Въведете вашият имейл
Въведете вашите имена 
Записване Отписване