Кантари за тегло

Всяка съвременна дама и спортуваш господин е важно да следят стриктно теглото си магазини Немски център Ви предлагат различни модели кантари за тегло

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • ..
  15,92лв 19,90лв
 •  Измерва тегло, телесни мазнини и съдържание на вода в тялото. - Запематява до 8 човека. - Измерва до 180 kg / 400 lb / 28 st. - Голям LCD дисплей (42 mm / 1.7 inch). - Повърхност на везната направена от удароустойчиво стъкло. - Стъпка на измерване през 100 g / 0.2 lb. - Възможност за изм..
  31,43лв 44,90лв
 • Този кантар е изключително практичен и лесен за съхранение, тъй като височината му е едва 19 мм. Той има максимално натоварване от 180 кг, а резултатите от измерванията на теглото се увеличават/намаляват с по 100 г. Кантарът е фабрично настроен да измерва в килограми, но при желание от ваша страна, ..
  39,99лв
 • Този кантар е вашият надежден помощник, що се отнася до следенето на вашето тегло. Кантарът има максимално натоварване от 150 кг, а резултатите от измерванията на теглото се увеличават/намаляват с по 100 г. Той има широка и удобна повърхност, направена от предпазно стъкло, а големият размер на цифри..
  42,70лв
 • Благодарение на стилния си дизайн този кантар е не остаряваща класика, която допринася за интериора на дома ви. Той има максимално натоварване от 150 кг, а резултатите от измерванията на теглото се увеличават/намаляват с по 100 г. Кантарът има следните характеристики: лесен за разчитане LCD дисплей;..
  45,50лв
 • Този кантар на Beurer е вашият верен съюзник при следнете на вашето тегло. Той има следните функции и характеристики: впечатляващо бяло LED осветление; много голям LCD дисплей; размер на цифрите 40 мм; основата на кантара е направена от предпазно стъкло; много тънък дизайн с дебелина едва 1.9 см; из..
  43,70лв
 • Този кантар е вашият надежден помощник, що се отнася до следенето на вашето тегло. Кантарът има максимално натоварване от 180 кг, а резултатите от измерванията на теглото се увеличават/намаляват с по 100 г. Той има широка и удобна повърхност, направена от предпазно стъкло, а големият размер на LCD д..
  55,90лв
Бюлетин
* Въведете вашият имейл
Въведете вашите имена 
Записване Отписване