Козметични огледала

Тук ще намерите голям брой козметични огледала

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Захранване : батерии 4х1.5V ( не са вкл.) ..
  15,92лв 19,90лв
 • Огледало козметично с LED светлини 16.5/21см. Wenko
  16 бр. бели светодиоди са приятни за очите и осигуряват ярко и равномерно осветяване на лицето. С чувствителен на допир сензор отпред за включване Огледалната повърхност се върти на 180 ° С практична тава за съхранение в основата за съхранение на четки, пинсети и др. Идеалено за пъту..
  19,60лв 28,00лв
 • Огледало козметично с LED диам.20/височ.31см.
  За вашия безупречен грим! Оптимално осветяване на лицето без досадни сенки благодарение на ярка LED светлина. Лесно се огъва. Гъвкавата гъска и сферичната става могат да се регулират в почти всяка позиция. Перфектният грим е възможен с това огледало! Германското огледало за грим Next Topmodel осигур..
  19,60лв 28,00лв
 • Огледало двустранно диам.12см./височ.17.5см. Jedermann
  ..
  5,90лв
 • Козметично огледало LED Beurer BS 45
  Козметичното огледало е предназначено за ежедневна поддръжка на кожата и има огледална повърхност със 5-кратно увеличение. Вграденото осветление е за подпомагане на визуализацията и ви помага да видите всеки малък детайл на кожата си. Основата на огледалото може да се използва и за съхранение на коз..
  66,20лв
 • Козметично огледало Beurer BS 49
  Козметичното огледало е предназначено за ежедневна поддръжка на кожата и има огледална повърхност с 5-кратно увеличение. Вграденото осветление е за подпомагане на визуализацията и чрез него може да видите всеки дребен детайл на лицето си. Това огледало има следните характеристики: въртящо се огледал..
  62,50лв
 • Козметично огледало Beurer BS 59
  Козметичното огледало е предназначено за ежедневна поддръжка на кожата и има огледална повърхност с 5-кратно увеличение. Вграденото осветление е за подпомагане на визуализацията и чрез него може да видите всеки дребен детайл на лицето си. Можете да махнете огледалото от стойката за стена при нужда. ..
  95,00лв
Бюлетин
* Въведете вашият имейл
Въведете вашите имена 
Записване Отписване