Машинки за подстригване

Машинките за подстригване, които Ви предлагаме са с ергономичен дизайн и лесна употреба, подходящи за всеки тип и дължина на косата. Можете да изберете различен разход на енергия, мощност и време за зареждане

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Безкабелна машинка за подстригване Ергономичен дизайн Машинка за подстригване и тример за тяло Бутон за вкл./изкл. Свалящи се ножчета за лесно почистване Светлинен индикатор за зареждане Регулируема височина за подстригване Акумулаторна батерия Време за зареждане 8ч. Време за раб..
  21,90лв
 • Безкабелна машинка за подстригване  Ергономичен дизайн  Машинка за подстригване и тример за тяло  Бутон за вкл./изкл.  Свалящи се ножчета за лесно почистване  Светлинен индикатор за зареждане  Регулируема височина за подстригване  Акумулаторна батерия  ..
  21,90лв
 • Машинка за подстригване червена 2W Muhler
  Безкабелна машинка за подстригване Ергономичен дизайн 4 нива за настройка на дължината от 3 mm до 12 mm Бутон за включване и изключване Нож от неръждаема стомана, лесен за почистване Аксесоари:четка за почистване, захранващ кабел, смазочно масло,гребен 3 W, 220 V -240 V / 50 HZ &nbs..
  23,90лв
 • Машинка за подстригване 4в1 MUHLER MC-444
  Акумулаторна машинка за подстригване 4в1 Приставка за подстригване на коса Приставка за нос Приставка за тяло Приставка за бръснене Остриета от твърда стомана Ключ за включване/изключване Зареждане - 8 часа Непрекъсната работа - 45мин IPX7 Аксесоари: USB зарядно, стойка, масло, ч..
  29,90лв
 • Машинка за подстригване HOMA HHC-377W
  Безкабелна машинка за подстригване Миене под течаща вода Ергономичен дизайн 4 нива за настройка на дължината от 3мм до 9мм Бутон за включване и изключване Нож от неръждаема стомана, лесен за почистване Аксесоари:четка за почистване, захранващ кабел, База за зареждане, смазочно масло, ч..
  25,00лв
 • Уред за подстригване, оформяне, бръснене Philips OneBlade Pro, за всякаква дължина на косъма, 12 настройки
  OneBlade на Philips е нов революционен хибриден уред за брада, който може да подстригва, бръсне и създава изчистени линии при всякаква дължина на косъма. Забравете за многобройните приставки и инструменти. OneBlade върши всичко. Литиево-йонна батерия 1 час време за зареждане 90 минути врем..
  165,00лв
Бюлетин
* Въведете вашият имейл
Въведете вашите имена 
Записване Отписване