Термометри

Тук ще намерите голям брой дигитални термометри

Ред:
Покажи:
Изглед: Списъчен Табличен
 • Цифров термометър  Iзмерване за прибл. 10 секунди Гъвкав измервателен накрайник Без стъкло, без живак 1 памет Точност на измерване: +/- 0.1 ° C Индикация за ° C Звуков сигнал при измерване Звуков предупредителен сигнал, ако температурата надвиши 37,8 ° C Много голям ди..
  19,60лв
 • Термометър Beurer FT 65
  Този мултифункционален термометър е предназначен за измерване на температурата на челото, измерване на температурата в ухото и за измерване на температурата на обект. Той има следните характеристики: измерва температурата в ухото и на челото за секунди; измерва температурата на обекти и течности; оп..
  83,50лв
 • Термометър Beurer FT 70 multi functional thermometer, 7-in-1 function: ear, forehead and surface temperature, temperature alarm, date and time, 10 memory spaces, medical device
  Този мултифункционален термометър е предназначен за измерване на температурата на челото, измерване на температурата в ухото и за измерване на температурата на обект. Той има следните характеристики: измерва температурата в ухото и на челото за секунди; измерва температурата на обекти и течности; им..
  104,30лв
 • Термометър Beurer FT 90
  Този клиничен термометър е предназначен за безконтактно измерване на температурата на челото. С него може да измерите и температурата на обекти и помещения. Beurer FT 90 е предназначен за домашна употреба и чрез него може да измервате телесна температура бързо и лесно. Той е особено подходящ за изме..
  129,90лв
Бюлетин
* Въведете вашият имейл
Въведете вашите имена 
Записване Отписване